Öff Sıkılıyorum [Turkish]

Pinterest

Hey. Ne kadar zamandır karantinadayız? Nasıl hissediyorsunuz? Mutlu musunuz yada mutsuz mu? Yeni faydalı faaliyetler buldunuz mu veya sıkılmaya başladınız mı?

Kendim bunları yazdığımda heyecansız olarak yapıyorum ve sürekli evde olmaktan sıkılıyorum, oysa ki önceden can sıkıntısı önlemek için çok heyecanlıydım. Faydalı şey yapıyordum ve gülüyordum hergün. Bu felaketten paniklememek için çevremdeki insanları güçlendiriyordum bile. Onlara diyordum ki, “Panik yok arkadaşlar! Şikâyet yok!” Diyordum ki onlara, “Biz evdeyken güzel şeyler yapabiliriz değil mi?” Bu sıkıntılı günler sonra geçecek. Falan filan.

Ama şimdi bana bak! Çevremdeki insanlar heyecanlı olduğunda ve pozitif şeyler yaptığında tam çok sıkıntılı ve üzüntülüyüm. Her zaman ümitsizlik ile soruyorum; Karantina ne zaman bitecek? Neden karantinadayız? Okullar ne zaman açılacak, Corona virüs tatili kaç gün sürecek? Matematik bunları tahmin edebilir mi acaba? Artık yorgunum ve berbat oldum. Bir bardak portakal suyu veya bir parça çikolata ruh halimi geri getiremedi. Öff,……. stres olmak üzereyim.

Ama bu normaldır. Ve şimdi boş zamanıma doldurmak için yeni güzel şeylere ihtiyacım var. Ama nerede onları bulacağım, kim onları bana vermek istiyor BİLMİYORUM.

┏┓
┃┃╱╲ sevgili
┃╱╱╲╲ arkadaşlar
╱╱╭╮╲╲ merhaba!
▔▏┗┛▕▔
╱▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔╲
evde kalın! evde kalın!
╱╱┏┳┓╭╮┏┳┓ ╲╲
▔▏┗┻┛┃┃┗┻┛▕▔

Abdullah Hocama özellikle teşekkürler!

17 thoughts on “Öff Sıkılıyorum [Turkish]

  1. Lidahku kecethit mbaaaa bacanya 🙃🙃🙃🙃

    Anyway terlepas dari isi tulisannya yang belum saya pahami, saya mau bilang wow kamuuuu kewreeeen sih bisa bahasa turki 🥺🥺

    Like

Leave a comment